couscousslaatje met zalm

9 15 0 5
Aantal personen:
  • 1 tas couscous
  • 4 sneetjes zalm
  • 1 pijpajuintje
  • 2 tomaten
  • 1 teentje knoflook
  • 2 eetlepels gahakte bieslook
  • 3 eetlepels frambozenazijn
  • 6 eetlepels olijfolie
  • peper
  • 1 geutje frambozenazijn
  1. De couscous gaarkoken en laten afkoelen (recept volgens verpakking)
  2. De sneetjes zalm op een bord leggen en bestrooien met (geutje) frambozenazijn en peper
  3. Het pijpajuintje fijn snijden
  4. De tomaten ontvellen, ontpitten en fijn snijden
  5. Het ajuintje en de tomaten vermengen met de couscous, de geperste knoflook, de gehakte bieslook, 3 etlps frambozenazijn en de olijfolie
  6. De couscous in een vorm op het bord leggen
  7. Het sneetje zalm erover draperen
  8. Afwerken met enkele takjes bieslook
kruidenspookje