Couscoussalade met tomaat en avocado

16 15 4 5
Aantal personen:
  • 1 pak couscous 300 gr
  • 500 ml water
  • 1 bouillonblok groente f kruiden
  • 5 tomaten zonder zaad in blokjes
  • 4 bos uitjes in ringetjes
  • 1 avovado zonder schil en pit in blokjes
  • 1 citroen geperst
  • 4 el olijfolie
  • 75 gr rucola grof gescheurd
  • 6 el pijnboompitjes licht geroosterd
  • peper en zout uit demolen naar smaak
  1. Ook op vakantie kun je natuurlijk ook SNEL, GEZOND , LEKKER en SLANK eten . Dat bewijst dit recept... Maken dus. Erg lekker.
  2. Bereid de couscous volgens de beschrijving in500 ml water met 1 bouillonblok . Roer de couscous los met een vork en laat afkoelen tot lauwwarm
  3. Meng de tomatenblokjes met de bos ui ringetjes, de grof gescheurde rucola , avocadoblokjes , peper, zout naar smaak met 4 el olijfolie en het sap van 1 citroen.
  4. Meng dit alles door de lauwwarme couscous. Tot zover vegetarisch, maar wat mij betreft smaakt hier een lekker stukje vlees of vis naar keuze bij. Voor ons was dat een filetlapje.
Love to Cook