Courgettetaart met verse geitenkaas en mosterd

363 40 Gemiddelde moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 4 eetlepels Solo VLoeibaar
  • 1 bladerdeeg taartbodem
  • 4 eetlepels paneermeel
  • 2 courgettes
  • 2 wortelen
  • 1 prei
  • 150 g vers geitenkaas
  • 10 g maïzena
  • 200 ml melk
  • 3 eieren
  • 2 soeplepels Amora mosterd
  1. Rasp de courgettes, snijd de wortelen in stukjes en de prei in ringen en laat ze garen in een pan met 2 eetlepels Solo gedurende 5 tot 10 minuten.
  2. Roer de maïzena los met een beetje water. Voeg daarna onmiddellijk het geitenkaas toe met de maïzena.
  3. Schik de bladerdeeg in een taartvorm en prik goed met een vork in .
  4. Doe er de inhoud van de pan bij, voeg daarbij de ingrediënten voor de quiche (melk, eieren) en de mosterd.
  5. Meng de Solo vloeibaar met het paneermeel en strooi over de ovenschotel.
  6. Zet gedurende 20 minuten in de voorverwarmde oven.
Amora