Courgettesoep met Boursin à la Véronique

7 45 0 5
Aantal personen:
  • 1 klein doosje Boursin met fijne kruiden
  • 1 grote aardappel
  • 2 ajuinen
  • 6 blokjes kippebouillion Knorr
  • peper/zout
  • 3 takjes witte selder
  • 6 courgetten
  • scheutje melk
  1. Snij alle groenten fijn en doe deze in een kom. Haal de binnenkant met pitjes uit de courgette voor u deze bij de groenten doet.Doe er water bij tot dit gelijk staat met de hoogte van de groenten. Kruid met wat peper en zout en doe er de bouillonblokjes bij. Laat alles nu koken tot het gaar is.Doe er het doosje Boursin-kaas bij en ook een scheutje melk. Mix alles fijn. Doe er nu de vooraf gekookte gehaktballetjes in.Serveer de soep met een heerlijk stukje stokbrood.
Véroniquesken
Meer inspiratie

FransSoepVoorgerechtWinter