Courgette-currysoep

1 45 0 5
Aantal personen:
  • 1 ui
  • 1 teentje look
  • 2 courgettes
  • 1 grote aardappel
  • 1 el currypoeder
  • 1,5 l groentebouillon
  • 200 ml Solo Crèmefine Cuisine
  • enkele blaadjes koriander
  • peper
  • zout
  • 1 klontje Solo Bakken en Braden
  1. Pel de ui en schil de aardappel.
  2. Snijd de ui, de courgettes en de aardappel in grove stukken. Stoof ze samen met het teentje look aan in een klontje Solo margarine.
  3. Voeg vervolgens het currypoeder toe en bevochtig het geheel met de bouillon. Laat een half uurtje koken op een matig vuur.
  4. Mix vervolgens de soep en kruid ze naar smaak met peper en zout.
  5. Verdeel de soep over verschillende kommetjes. Werk af met een scheutje Solo Crèmefine Cuisine en enkele blaadjes koriander.
Koken Op Hakken