cocosnoot pavlova

24 30 4 5
Aantal personen:
  • muntblaadjes
  • 5 eiwitten
  • 250 gr suiker
  • 1 el azijn
  • 2 el maizena
  • 400 ml slagroom
  • 8 passievruchten
  • 300 gr frambozen
  • 2 kiwi's
  1. oven voorverwarmen op 140°C
  2. de eiwitten opkloppen tot zich pieken vormen
  3. suiker langzaam toevoegen
  4. de maizena en azijn er langzaam doorroeren tot een glanzend geheel
  5. de geraspte kokosnoot erbij doen en goed mengen
  6. het mengsel in een cirkel op bakpapier uitspreiden
  7. 10 minuten bakken en dan de temperatuur naar de laagste stand brengen (nu nog een tweetal uur laten bakken tot het krokant is, maar zeker niet bruin)
  8. uit de oven halen en laten afkoelen
  9. room opkloppen met de poedersuiker en op de basis uitsmeren
  10. de passievruchten uitlepelen en over de slagroom verdelen, de kiwi's, perzik en frambozen toevoegen.
  11. Versieren met wat munt
chrisje_1
Meer inspiratie

PatisserieNagerechtZomer