Cocoscake

15 75 0 5
Aantal personen:
  • 120 g boter
  • 120 g suiker
  • 3 eieren
  • 180 g zelfrijzende bloem
  • sap van 1 citroen
  • geraspte schil van 1 citroen
  • 1 el cocosmelk
  • gerasote kokos
  • 100 g poedersuiker
  1. Roer de boter met de suiker romig.
  2. Voeg 1 voor 1 en al roerend de eidooiers toe
  3. Daarna volgen de citroenschil en het -sap.
  4. Klop de eiwitten stijf en voeg ze toe aan het deeg.
  5. Giet het deeg in een beboterde en bebloemde rechthoekige bakvorm en zet 45 minuten op 175° in de oven.
  6. Laat de cake hierna afkoelen.
  7. Meng het poedersuiker met de cocosmelk tot een gladde glazuur. Bestrijk de cake hiermee.
  8. Bestrooi met geraspte kokos.
Angelique1988
Meer inspiratie

ThaisDessertNagerechtLente