CITROENCAKE

10 90 2 5
Aantal personen:
  • 250 GRAM ZELFRIJZENDE BLOEM
  • 160 GRAM SUIKER
  • 2 ZAKJES VANILLESUIKER
  • 4 EIEREN
  • 160 GRAM SOLO
  • 1 CITROEN
  1. ** DE BOTER OPKLOPPEN MET DE SUIKER TOT ZE ROMIG IS EN ER DAARNA DE VANILLEBLOEM AAN TOE VOEGEN
  2. ** ER EEN VOOR EEN DE EIEREN BIJDOEN EN VERDER MENGEN
  3. ** ER DAARNA DE GEZEEFDE BLOEM BIJDOEN
  4. ** DE CITROEN WASSEN EN ER DE SCHIL RASPEN DAARNA DE CITROEN UITPERSEN
  5. ** EERST DE ZESTE VAN DE CITROEN BIJDOEN EN DAARNA HET CITROENSAP
  6. ** IN DE VORM DOEN EN IN EEN VOORVERWARMDE OVEN VAN 160° BAKKEN GEDURENDE 60 MINUTEN
  7. ** ER EVEN MET HET MES INPRIKKEN EN ALS ER NIETS MEER AAN HET MES HANGT IS DE CAKE KLAAR
  8. ** LATEN AFKOELEN EN DAARNA EVENTUEEL GARNEREN MET EEN GLAZUUR WAAR JE OOK WAT CITROEN KUNT IN VERWERKEN
patriciavs