Ciabatta al Cambozola

185 20 0 5
Aantal personen:
  • 8 sneetjes ciabatta
  • 4 eieren
  • 4 fijne sneetjes Italiaanse ham in reepjes
  • 125 gr Cambozola-kaas
  • 1 eetlepel gehakte peterselie
  • Zout
  • Peper
  • Solo vloeibaar
  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.;Bestrijk de sneetjes ciabatta lichtjes met Solo vloeibaar. Rooster ze krokant in de oven. ;Klop de eieren in een kommetje los met een vork.;Meng er de hamreepjes door. Voeg er twee eetlepels Solo vloeibaar aan toe en kruid af met peper en zout.;Verwarm het eimengsel au bain marie. Hiervoor zet je een pannetje in een iets grotere pan met kokend water. Maak er een smeuïg roerei van - het ei moet stollen, maar mag vooral niet bakken. Haal de ciabattasneetjes uit de oven. Beleg ze met de kaas, verdeel er het roerei over en werk af met de gehakte peterselie. Warm opdienen. ;Smakelijk!
Monique_14