Chocomousse

185 25 3 5
Aantal personen:
  • 100 g Chocolade
  • 30 g Boter
  • 50 ml Room
  • 2 eidooiers
  • 4 eiwitten
  • 10 g suiker
  • 10 g vanillesuiker
  1. 1.Smelt de chocolade en de boter traag Bv. laag vuurtje
  2. 2.Giet de room bij de chocolade
  3. 3.Doe ook de eierdooiers bij
  4. 4.Klop het eiwit stiijf bijzondere aandacht klop lang genoeg anders word het eiwit weer vloeibaar, Zorg zeker dat er geen eigeel in zit,En dat de klopper proper is
  5. 5.zorg dat de chocolade op kamertem. is anders gaat strak het eiwit slap worden.
  6. 6.meng het eiwit door de chocolade als alles gemengd is stop direct
  7. 7.laat 2 uur opstijven in de koelkast.
  8. 8.serveer met slagroom ,hagelslag enz....
seppedelmotte