Chocolat chip-koekjes

179 30 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 100 g Solo Vloeibaar
  • 85 g fijne kristalsuiker
  • 85 g bruine basterdsuiker
  • 1 ei, medium
  • 1 tl vanille-essence
  • 55 g walnoten, fijngehakt
  • 175 g bloem
  • 5 g bakpoeder
  • 85 g pure chocolade druppels
  • Extra:
  • 2 bakplaten (bedekt met bakpapier)
  1. Verwarm de oven voor op 190°C (elektrische oven).
  2. Zeef de bloem met het bakpoeder en een snufje zout in een mengkom. Voeg alle andere ingrediënten toe (hak hiervoor de walnoten fijn), en mix dit goed met een pollepel.
  3. Plaats theelepels van het mengsel op ingevette bakplaten en bak op de middelste stand in de oven voor 10-12 minuten. Laat de koekjes op de bakplaat afkoelen en knapperig worden.
Solo