Chocoladetaart met chocoladevulling

2668 30 3 5
Aantal personen:
  • 50 g Solo voor het deeg
  • 250 g zelfrijzende bloem
  • 1 kopje melk
  • 6 eetlepels cacaopoeder
  • 6 eetlepels suiker
  • 2 eieren
  • 100 g chocolade
  • 1 dl light room voor de afwerking
  • 2 eetlepels suiker voor de afwerking
  • 40 g Solo voor de afwerking
  • 3 eetlepels chocolade hagelslag
  • 100 g chocolade voor de afwerking
  1. Bekleed een bakvorm met bakpapier en smeer hem met de Solo in.
  2. Smelt de Solo voor het deeg en roer er met een elektrische garde de andere ingredi├źnten bij tot je een glad deeg bekomt.
  3. Giet het deeg in de vorm en laat 10 minuten garen in een op 180┬░ voorverwarmde oven. Ontvorm en laat op een rooster afkoelen.
  4. Smelt de chocolade in een warmwaterbad en roer er de light room, de suiker en de Solo onder. Smeer de bovenkant van het gebak met de bereiding in en strooi er de hagelslag over.
  5. Rol op en verdeel in plakken.
Solo
Meer inspiratie

FransPatisserieNagerecht