Chocolademuffins

75 30 Lage moeilijkheid 5 5
Aantal personen:
  • 200 g Solo Patisserie
  • 245 g kristalsuiker
  • 4 eieren
  • 5 ml vanillesuiker
  • 5 ml bakpoeder
  • 2.5 ml zout
  • 85 g cacao
  • 150 g tarwebloem
  • 100 -150 g chocoladestukjes: witte, fondant- en melkchocolade door elkaar
  1. Verwarm de oven voor op 190 ┬░C.
  2. Plaats 12 papieren muffinvormpjes op een bakplaat.
  3. Klop de Solo en de suiker op tot de suiker is opgelost en het mengsel bleek wordt. Voeg de eieren een voor een toe terwijl je goed blijft roeren.
  4. Meng alle droge ingredi├źnten en voeg ze bij het beslag. Meng goed met de klopper.
  5. Lepel het beslag in de vormpjes.
  6. Druk de chocoladestukjes voorzichtig in het beslag, ongeveer een halve eetlepel per muffin. Bak de muffins in het midden van de oven gedurende ongeveer 15 minuten.
Solo
Meer inspiratie

PatisserieNagerecht