Chocolademousse met rode besjes

0 0 0 5
Aantal personen:
  • g 100 pure chocolade
  • g 10 Solo patisserie
  • 3 eidooiers
  • g 30 suiker
  • 3 eiwitten
  • rodebessenconfituur
  • rode besjes
  • bloemsuiker
  • 4 bollen Carte d'Or gelateria banaan-chocolade
  1. Smelt de chocolade met de Solo patisserie au bain-marie.
  2. Klop ondertussen de eidooiers samen met de suiker.
  3. Roer er de gesmolten chocolade door.
  4. Klop het eiwit stijf en spatel dat heel voorzichtig onder de chocolademengeling.
  5. Lepel wat rodebessenconfituur in kleine glaasjes.
  6. Giet de chocolademousse erop en laat ze opstijven in de koelkast.
  7. Haal de glaasjes na enkele uren uit de koelkast en versier ze met wat rode besjes en bloemsuiker.
  8. Serveer met de Carte d’Or banaan - chocolade.
Koken Op De Markt
Meer inspiratie

BelgischDessertNagerecht