Chocoladeframbozentaart

1 120 0 5
Aantal personen:
  • 125 Gram Bloem
  • 0,5 Kl Bakpoeder
  • 15 Gram Cacaopoeder
  • 50 Gram Poedersuiker
  • 1 Snuifje Zout
  • 100 Gram Koude Solo
  • 1 Eierdooier
  • 50 Gram Chocolade
  • 100 Gram Solo op kamertemperatuur
  • 100 Gram Poedersuiker
  • 155 Gram Amandelbloem
  • 2 Eieren
  • 160 Gram Vanillepudding, gemaakt van een zakje
  • 20 Frambozen
  1. Maak het zanddeeg
  2. - meng de droge ingrediƫnten in een kom (bloem, bakpoeder, cacaopoeder, suiker en zout)
  3. - snij de Solo in stukjes en meng dit onder het deeg tot een kruimelig mengsel
  4. - voeg de eierdooier toe en kneed tot een bal
  5. - laat een uur rusten in vershoudfolie in de koelkast
  6. - rol het deeg uit tot 3mm dik en leg in de vormpjes
Daphne Hebb