Chocoladefantasietaart

0 15 0 5
Aantal personen:
  • 5 kingsize marsrepen
  • 2 twix repen in stukjes
  • 125 gr gesmolten boter
  • 2 eieren
  • 1 rol digestive koekjes verkruimeld
  • 100 gr rozijnen
  • 60 gr hazelnoten gehakt
  1. Een koude taart die je in handige porties kan snijden. Hemels voor iedereen die van chocola houdt! Wees geduldig, voor het beste resultaat .
  2. 1.Smelt de mars repen au bain marie.
  3. Als het vrij zacht is roer dan de gesmolten boter er door.
  4. 2.Vet een bakblik van 23cm doorsnee in en bestrooi met koekkruimels. Meng de overgebleven koekkruimels met de stukjes twix.
  5. 3.Roer de eieren door het gesmolten mars-mengsel. Haal van het vuur en roer het koekkruimel mengsel, de rozijnen en hazelnoten erdoor tot het goed gemengd is.
  6. 4.Schenk het mengsel in het bakblik. Zet het bakblik een hele nacht (minimaal 8 uur) in de koelkast.
  7. Haal uit het bakblik en garneer de taart eventueel vlak voor het serveren naar eigen creativiteit
  8. Snij dan de taart in stukken en bewaar een overgebleven gedeelte in de koelkast.
Love to Cook