Chocoladecake

5 135 0 5
Aantal personen:
  • 75 gram Solo vloeibaar
  • 75 gram Suiker
  • 100 gram Pure chocolade
  • 2 Eieren
  • 75 gram Bloem
  • 50 gram witte chocolade
  • handvol Bresilienne nootjes
  • Eetlepel Siroop
  • Snuifje Zout
  1. Zet de oven op 160°.
  2. Doe de solo en de suiker in een kom en mix het geheel. Doe er daarna de eieren bij en mix nogmaals.
  3. Smelt de pure chocolade, doe het bij de suiker en de solo.
  4. Zeef de bloem en doe het samen met het zout bij de rest. Roer alles goed door elkaar.
  5. Beboter je cakevorm en doe het beslag erin. Verdeel het beslag in de bakvorm.
  6. Zet de cake 60 min in een voorverwarmde oven.
  7. Laat de cake even afkoelen.
  8. Smelt de witte chocolade en doe er eventueel bloemsuiker bij voor een mooiere glans. Giet de chocolade over de cake. Laat de chocolade even hard worden.
  9. Werk de cake af met streepjes siroop.
  10. Smakelijk !
ashley5
Meer inspiratie

BelgischChocoladeNagerecht