chocoladebrood

21 95 4 5
Aantal personen:
  • 350 gram bloem
  • 22 gram verse gist
  • 1 dl melk
  • 1 st ei
  • 1 koffielepel boter
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 lepel honing
  • 100 gram chocoladedruppels(of kleine bolletjes callets)
  1. meng honing met gist in de lauwe melk
  2. meng de vloem met snuifje zout en maak kuiltje middenin
  3. giet de opgeloste melk met gist in kuiltje en meng goed onder
  4. voeg het losgeklopte ei en oflijfolie toe en kneed goed, kan 10 miin duren
  5. maak van het deeg een bol en laat onder vochtige doek ongeveer 45 min rijzen
  6. kneed het deeg opnieuw en vermeng met de chocoladekorrels en laat opnieuw 30 min rijzen
  7. plaats nu in de over op 200° c gedurende 35 min
  8. laat afkoelen en smakelijk dan......
hildeke3105