Chocolade muffins

56 35 4 5
Aantal personen:
  • 100 gr fondant of melkchocolade
  • 100 gr boter
  • 4 eieren
  • 150 gr poedersuiker
  • 150 gr zelfrijzende bloem
  • 60 gr cacaopoeder
  1. Bereidingswijze:
  2. ------------------------
  3. Verwarm de oven voor op 175°C.
  4. Laat de chocolade en boter au bain marie smelten.
  5. Roer de eieren, bloem, suiker en cacaopoeder om tot een egaal deegje. Voeg de gesmolten boter en chocolade toe en roer alles nogmaals goen om.
  6. Verdeel het deeg over de ramekins of muffin tray en plaats gedurende 17 minuten in de voorverwarmde oven.
  7. Haal uit en laat 10 minuten rusten voor ze uit hun vormpjes te halen.
  8. ** OPMERKING:Bestuif ze met cacaopoeder,poedersuiker of napeer de muffins met
  9. gesmolten pure chocolade.**
Sambaatje