Chipolata met aardappelsalade en tomatensalsa

9 45 0 5
Aantal personen:
  • 600 gr Chipolata
  • 500 gr Aardappelen (krieltjes)
  • 2 stronkjes Witloof
  • 1 st Appel
  • 2 st Tomaten
  • 1 st Rode ui
  • 1 st Citroen
  • 1 st Chilipepertje
  • 1/2 Bosje Bieslook
  • 1 el Witte wijnazijn
  • Mayonaise
  • Olijfolie
  • Pezo
  1. Kook de aardappelen beetgaar in licht gezouten water. Laat afkoelen en snij in stukjes .
  2. Schil de appel en snij in blokjes.
  3. Snipper het witloof.
  4. Men ge aardappelen met het witloof, de appel, de bieslook en de mayonaise. Breng op smaak met peper, zout en citroensap.
  5. Pel en snipper de ui. Snipper het chilipepertje (zaadjes verwijderen) .
  6. Pel en ontpit de tomaten en snij in blokjes.
  7. Meng de tomaten met de chilipepertjes en de ui . Breng op smaak met azijn, olijfolie, peper en zout.
  8. Gril de worstjes goudbruin. Serveer ze met de aardappelsalade en tomatensalsa
Mieke 100