Chinese kool uit de wok met Oosters tintje.

2 20 1 5
Aantal personen:
  • 1 Chinese kool
  • 2 sjalotjes fijn gesnipperd
  • 1 teen knoflook gesnipperd
  • 1 el ketjap
  • 1 el gembersiroop
  • 1/4 stuk rode paprika
  • peper en zout uit de molen
  • 1 el (arachide) olie
  1. Snij het onderste stuk van de kool en snij de rest in stukjes. Was de kool en slinger hem droog in een sla centrifuge of laat goed uitlekken.
  2. Verhit de olie en bak de ui glazig. Voeg de knoflook en de paprika toe en bak enkele minuten mee. Dan komt de kool erbij .
  3. Roerbak, totdat je voor jou de juiste "gaarheid van de kool te pakken hebt. Ik hou van iets knapperig. Voeg de smaakmakers toe en laat nog ff sudderen. Dien de kool op met rijst, mie, of noodles Heerlijk met de sappige snackbelletjes tikkie Thais.
  4. Eigen recept en foto
Love to Cook