Chili con carne

814 40 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 200 g kalfsgehakt
  • 4 eetlepels tomatenpuree
  • 1 kleine Spaanse peper
  • 400 g gekookte rode bonen
  • 1 groene paprika
  • peper
  • chilipoeder
  • 1 middelgrote ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 tomaat
  1. Maak ui en knoflook schoon en snij ze in kleine stukjes. Maak de paprika, Spaanse peper en tomaten schoon.
  2. Verwijder de zaadlijsten van de paprika. Ontvel en ontpit de tomaat en hak ze met de papriak en de Spaanse peper in kleine blokjes.
  3. Verwarm de Solo en fruit hierin ui en knoflook tot een glazig uitzicht. Voeg het vlees bij de uien en bak het gaar.
  4. Voeg kruiden, tomatenpuree, paprika, Spaanse peper en tomaten toe en laat alles een 5-tal minuten meebakken. Roer de gare bonen door het warm gerecht en verwarm alles terug op een matig vuur.
  5. Schep de chili con carne in een warme schaal.
Solo