Cherrytomaatjes met Boursin en Serrano ham

29 10 4 5
Aantal personen:
  • 12 cherry tomaatjes
  • 12 dunne plakjes serranoham
  • 2 el pijnboompitjes
  • 1 pakje Boursin knoflook en fijne kruiden
  1. Laat een koekenpan met dikke bodem heet worden en rooster de pompoenpitten. Neem ze uit de pan als ze geur gaan afgeven en laat ze op een bordje afkoelen.
  2. Stap 2
  3. Was de tomaatjes en snijd het bovenste kapje er van af. Wikkel om ieder tomaatje een plakje Serrano ham. Zet vast met een prikker.
  4. Stap 3
  5. Verdeel de Boursin roomkaas met een theelepel roomkaas over de tomaatjes en garneer met de geroosterde pompoenpitten.
  6. NB Boursin knoflook en fijne kruiden is er ook in de light variant en net zo lekker.
  7. BRON Boursin Eigen foto
Love to Cook