Charlotte Lorraine uit de koelkast

2 30 0 5
Aantal personen:
  • 250 gr lange vingers
  • 500 gr crème fraîche
  • 2 potten zure kersen
  • 8 dl kirschwater
  • 500 gr kwark
  • 4 el suiker
  • 2 - 3 el honing
  • springvorm
  1. De helft van de lange vingers door breken. Laat de kersen goed uit lekken. Meng dit vervolgens met de helft van het kirschwater. (even in laten trekken).
  2. Roer de kwark, crème fraîche en de suiker goed door elkaar en schep de kersen er door heen.
  3. Vet de rand van de springvorm in met honing en bekleed deze met de gehalveerde lange vingers.
  4. Bedek vervolgens de bodem met de rest van de lange vingers.
  5. De rest van het kirschwater over de koekjes verdelen.
  6. Giet het kwarkmengsel in de vorm en laat dit 8 à 10 uur in de koelkast opstijven.
  7. Bron oma's recepten
Love to Cook