Champignons met pesto

6 20 0 5
Aantal personen:
  • 12 grote champignons
  • 1 bol mozzarella
  • 1 sjalot gesnipperd
  • 4 el groene pesto
  • 1 el peterselie gehakt
  • 1 el pijnboompitten
  • peper en zout
  1. Verwarm de oven voor op 180°C
  2. Borstel de champignons schoon. Hak de steeltjes fijn.
  3. Stoof de snippers sjalot in 1 el olijfolie. Doe er de gehakte champignonstelen en peterselie bij, roerbak tot alle vocht verdampt is. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Snij de mozzarella in miniblokjes en vermeng ze met de steeltjes en de pesto. Vul er de champignonhoedjes mee. Bestrooi met pijnboompitten en zet 10 minuten in de oven
  5. Werk af met een vers blaadje platte peterselie.
  6. Libelle Le4kker
Love to Cook