Champignons gevuld met room tapenade

2 25 0 5
Aantal personen:
  • olijfolie zou en peper
  • 500 gr kastanje champignons
  • 100 gr gemarineerde olijven in olijfolie
  • 1 teen knoflook
  • 1 tl kappertjes
  • 1 tl gedroogde tijm
  • 2 el roomkaas naturel
  • 1 klein scheutje truffelolie
  1. Boen de champignons schoon en verwijder de steeltjes.
  2. Pureer de olijven,knodflook,kappetjes en tijm in de keukenmachine.
  3. Hou de substantie grof.
  4. Voeg de roomkaas toe met de truffelolie en pureer tot een smeuïge grove tapenade.
  5. Voeg peper en zout naar smaak toe.
  6. Vul de champignons met een lepeltje tapenade en druk steeds 2 champignons met de vulling tegen elkaar en steek er een prikker door..
  7. Bestrijk de champignons met olijfolie en rooster ze in een grilpan rondom bruin en gaar in ca 5 min.
  8. Tip Vervang de kappertjes door 1 à 2 ansjovisjes.
Love to Cook