Champignon lasagne

1 45 0 5
Aantal personen:
  • 250 gram champignons
  • bakje spekjes
  • champignoncremesoep (uit blik)
  • 125 ml slagroom
  • lasagnebladen
  • 150 gram geraspte kaas
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snij de champignons in plakjes.
  3. Bak de spekjes in de pan en voeg na 1 a 2 minuten bakken de champignons toe. Voeg na 2 a 3 minuten ook de slagroom en de champignoncremesoep toe. Verwarm het mengsel en laat het even doorkoken.
  4. Vet een ovenschaal in. Bouw vervolgens de lasagne op. Begin met een laagje saus, vervolgens een laagje lasagnebladen en daarna weer een laagje saus. Eindig met een laag saus. Strooi tot slot de geraspte kaas er overheen.
  5. Zet de lasagne vervolgens 30 minuten in de voorverwarmde oven.
Cagie