Ceasar Salad

2 30 0 5
Aantal personen:
  • 2 kroppen romeinse sla
  • 8 el parmezaanse krullen
  • 1 stuk ei
  • 1 el mosterd
  • 1 el worchestersaus
  • 4 dl arachideolie
  • 1 dl olijfolie
  • 1 el citroensap
  • 6 à 8 el water
  • 6 stuks gezouten ansjovis
  • 1 snuifje zout
  • 1 snuifje peper
  • 1 teentje look
  • croutons
  • 1 stukje kipfilet
  1. Snij de kipfilet in stukjes, kruid af met peper, zout en kippenkruiden en bak ze aan.
  2. - doe het eitje en de mosterd in een maatbeker
  3. - voeg de worchestersaus, arachideolie, olijfolie, citroensap, ansjovis en het water erbij
  4. - mix alles vanuit het midden van de beker
  5. - kruid naar smaak met peper, zout en look
  6. - voeg eventueel extra citroensap bij naar smaak
  7. - snij de sla in stukken en leg in een grote schaal
  8. - giet de dressing erover en meng met je handen
  9. - werk af met de croutons en parmezaankrullen
caroline.tan