casareccie met parmaham en rucola

0 60 0 5
Aantal personen:
  • 200 gram rauwe parmaham
  • 100 gram rucola
  • 100 gram parmezaanse kaas in krullen
  • 100 gram geroosterde pijnboompitten
  • 400 gram casareccie (gekrulde buisjespasta)
  • 3 el olijfolie
  • 2 teentjes geperst knoflook
  • 2 el citroensap
  • zout
  • zwarte peper
  1. leg de rauwe ham even onder de grill tot ze knapperig is. Laat uitlekken op keukenpapier en breek in stukken
  2. doe de ham, rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitten in een kom en meng goed
  3. kook de pasta al dente. Laat uitlekken
  4. Doe olie, knoflook, een halve koffielepel zwarte peper en citroensap in een kommetje en roer goed door. Schenk de saus over het ham pastamengsel en schep om
NelekeP