Carpacciohoorntjes

1 20 0 5
Aantal personen:
  • 1/2 stuks Citroen
  • 1 theelepel Mosterd
  • 3 eetlepels Olijfolie
  • 75 gram Winterpeen
  • 1/2 stuks Paprika, geel of rood
  • 12 sprietjes Bieslook
  • 200 gram Carpaccio
  1. Citroen persen en raspen.
  2. Dressing kloppen van citroensap, mosterd, citroenrasp, zout, peper en olijfolie.
  3. Paprika en winterpeen in lucifer dunne reepje snijden van ca. 8 cm lengte.
  4. Reepjes omscheppen met de dressing.
  5. Per persoon 2 ovaaltjes maken van de carpaccio. De plakjes iets laten overlappen.
  6. De paprika, winterpeen reepjes met de bieslook op het ovaaltje leggen en een beetje schuin oprollen als een hoorntje.
  7. Op elk bordje 2 hoorntjes leggen met wat dressing er omheen.
  8. Lekker met sneetje geroosterd witbrood.
Jmjvanbommel