Carpaccio van tomaat en courgette met scampi’s

347 20 Lage moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 16 scampi’s
  • 4 tomaten
  • 1 courgette
  • 2 el Solo Light Vloeibaar
  • 1 snuifje saffraan
  • 20 cll witte wijn
  • 16 kleine blaadjes basilicum
  • 2 el olijfolie
  1. Pel de scampi’s. Was de groenten. Snij de tomaten en courgette in zeer fijne schijfjes.
  2. Dresseer de borden rondom rond met de tomaten en courgette.
  3. Verhit in een hete pan de Solo en bak de scampi’s 20 seconden. Breng op smaak met zout, peper, saffraan en witte wijn.
  4. Dresseer de scampi’s in het midden van tomaten- en courgettecarpaccio. Breng nogmaals op smaak met olijfolie, zout en peper.
  5. Laat de saus van de scampi’s indikken en werk af met een eetlepel Solo. Voeg enkele blaadjes basilicum toe. Verdeel de saus over de borden.
Solo