Carpaccio van rode biet

7 10 5 5
Aantal personen:
  • 3 biologische voorgekookte rode biet
  • 100 gr verse geitenkaas verkruimeld
  • blaadjes rucola
  • 4 el frambozenjam
  • enkele walnoten verkruimeld
  • 4 seizoenen peper of zwarte peper naar smaak uit de molen
  1. Dit licht , vegetarisch voorgerechtje oogt zeer mooi qua kleur en is erg lekker. Schaaf de bietjes in flinterdunne plakjes op de mandoline ( je kunt er bijna doorheen kijken) .
  2. Leg de plakjes op een bordje en verdeel en verkruimel er de verse geitenkaas over. Maal er een weinig peper over.
  3. Leg her en der een blaadje rucola over het geheel.
  4. Verwarm 4 volle eetlepels frambozenjam in een pannetje . De jam zal "smelten" en dienen als saus. Giet de saus over het geheel.
  5. Verkruimel de walnoten over de carpaccio en serveer direct.
Love to Cook