Canneloni van lauwe Vlaamse - Hoppas (Tapas met een Vlaamse toets)

13 20 0 5
Aantal personen:
  • 400 gr Rauwemelkse geitenkaas
  • 50 gr room
  • 4 takjes bieslook
  • peper
  • 500 gr gemengde uien (rode ui, zoete witte ui, lenteui)
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel Balsamico-azijn
  • 4 sneetjes ovengebakken hesp
  1. Meng de room met de geitenkaas. Kruid met peper en meng er wat fijn gesneden bieslook onder.
  2. Snijd de uien in fijne ringen, kruid met peper en zout en meng er de olijfolie en balsamico azijn onder.
  3. Verdeel de geitenkaas over de hesp en rol op.
  4. Warm de oven op 170°C.
  5. Plaats de hespcanelloni’s enkele minuutjes in de warme oven.
  6. Snijd de canelloni’s in 2 en schik op het bord met wat uiensla.
svermaut