canneloni met ricotta kaas, bloemkoolpuree e gebakken visfilet

48 35 3 5
Aantal personen:
  • 13 stuks cannelonivellen of lasagnevellen
  • 200 gram ricotta kaas
  • 1 stuk bloemkool
  • 1 dl room
  • 1,5 kg visfilet (naar keuze)
  • 1 ui
  • 1 wortel
  • 1 tak selder
  • 1 l visfumet
  • 1/2 kg niet gepelde garnalen
  • 1 bot dragon
  • 1/2 l gepelde tomaten
  • 1 dl witte wijn
  • 2 dl sinaasappelsap
  • 100 gram gepelde garnalen
  • 3 kropjes sla
  1. *Canneloni :
  2. - de vellen koken, verfrissen, drogen, kruiden, p + z
  3. - daarop de mascarpone-crème, bloemkoolbloempjes, stukjes ricotta kaas, garnalen
  4. - oprollen in een ingeboterde plaat leggen, afdekken en opwarmen
  5. *Bloemkoolpuree :
  6. - bloemkool koken en dadelijk cutteren met de room + p + z
  7. *Garnalencoulis :
  8. - ui, selder wortel fijn snijden, stoven met de niet gepelde garnalen, zestes van sinaasappel, sinaasappelsap, witte wijn toevoegen en gepelde tomaten.
  9. - Ongeveer 20 minuutjes zachtjes laten koken, cutteren en doorzeven.
  10. - Afwerken met vers gehakte dragon
  11. *Sla :
  12. - in 4 snijden en aanstoven, kruiden met p + z
  13. Afwerking :
  14. - Canneloni op het bord, daarlangs de sla, saus rondom met de garnalen.
rositavliegen