Canneloni met Quorn gehakt

5 40 0 5
Aantal personen:
  • olijfolie
  • 250 gr quorngehakt
  • 1 rode ui fijngesnipperd
  • 200 gr mascarpone
  • 2 el fijngesneden basilicum
  • zwarte peper
  • nootmuskaat
  • 12 cannelonipijpjes
  • 1 blik tomaatstukjes van 400 gr
  • 2 dl groentebouillon
  • 2 el italiaanse kruiden
  • gemalen kaas
  1. Verwarm de oven voor op 180°.
  2. Vet 3 ovenschaaltjes in met olijfolie.
  3. Meng het quorngehakt met de roomkaas, de ui, basilicum, peper en nootmuskaat.
  4. Vul de cannelonipijpjes met dit mengsel.
  5. Leg in ieder schaaltje 4 cannelonis.
  6. Roer de tomaatblokjes met vocht door de groentebouillon, de italiaanse kruiden en 1 el olijfolie door elkaar en schep dit mengsel over de canneloni en bestrooi met gemalen kaas.
  7. Nu nog 25 min in de oven.
Hans termote