Canneloni met kip enspekjes

18 45 3 5
Aantal personen:
  • 1 Kipfilet
  • 150 g gerookt spek
  • 1 courgette
  • 1 liter kippebouillon
  • 1 klontje boter
  • 3 eetlepels bloem
  • 1 koffielepel marjolein
  • 100 g gemalen kaas
  • 1 pak cannelloni
  1. kook de kipfilet in kippebouillon gaar
  2. snij de courgette in kleine blokjes en kook die ook 2 minuten in de bouillon, zeven en laten afkoelen
  3. gerookt spek in reepjes of knippen in reepjes met schaar en uitbakken.
  4. saus maken met boter, bloem en bouillon, marjolein mag je nu ook toevoegen
  5. cannelloni vullen met mengsel van in kleine blokjes gesneden kipfilet, courgette en spek.
  6. overgieten met gebonden saus
  7. bestrooien met gemalen kaas
  8. 30 minuten in de oven op 180 °
kookaholic