Cannelloni van gerookte zalm, witloof en granny smith-appels

28 30 5 5
Aantal personen:
  • 4 struikjes Witloof
  • 1 Granny Smith
  • 2 Lente-uitjes
  • 1 Wortel
  • 2 eetlepels Sesamolie
  • 1 eetlepel Rodewijnazijn
  • 2 eetlepels Yoghurt
  • 2 eetlepels Zure room
  • 1 theelepel Mosterd
  • 2 eetlepels Fijngehakte bieslook
  • 8 plakjes Gerookte zalm
  • Peper en zout
  1. Snijd lange reepjes van witloof, appel, wortel en lente-uitjes.
  2. Meng er de sesamolie en de azijn door.
  3. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Meng dan de zure room met de yoghurt, de mosterd en de bieslook.
  5. Maak cannelloni van zalm, gevuld met witloof, appel en lente-uitjes.
  6. Druppel de yoghurtdressing over de rolletjes.
Karretje