CANNELLONI MET RATATOUILLE

3 60 0 5
Aantal personen:
  • 16 CANNELLONI
  • 2 UIEN
  • 2 teentjes knoflook
  • 500 GR Lamsgehakt
  • 2 EL tomatenpuree
  • 1 koffielepel tijm
  • 80 GR Mozzarella
  • peper en zout
  • 1 ui voor de saus
  • 1 teentje knoflook voor de saus
  • 2 wortelen voor de saus
  • 1 courgette (saus)
  • 1 rode paprika (saus)
  • 4 tomaten (saus)
  • olijfolie (saus)
  • 1 koffielepel oregano (saus)
  • 1 koffielepel tijm (saus)
  1. pel de uien en het knoflook en snipper ze fijn. Meng het gehakt met de ui, het knoflook, de tomatenpuree, tijm, peper en zout.
  2. Vul de buisjes ermee en schik ze in een ingevette ovenschaal.
  3. Snij de mozzarella in blokjes, bereid de saus, pel de ui en het knoflook en snipper ze fijn. Snij de wortelen, de courgette, de paprika, en de tomaten in stukjes. Stoof de ui en het knoflook in olijfolie. Voeg er de tomaten, courgette en de kruiden bij en laat nog even sudderen. Giet over de buisjes. Plaats 45 Minuten in een voorverwarmde oven van 180°C
NelekeP