cannelloni met kip en witte selder

6 40 4 5
Aantal personen:
  • 12 cannelloni
  • 500 gr gekruid kippengehakt
  • 6 stengels witte selder
  • 1 pakje tomato fritto
  • 1 potje zongedroogde tomaatjes
  • 12,5 cl lihgt room
  • olijfolie
  • gemalen kaas
  1. Bak kippengehakt rul in olie van zongedroogde tomaatjes + ev wat extra zo nodig. Snij zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes. Stoom selder in boogjes van ca 1cm gaar.
  2. Voeg selder en tomaatjes toe aan kippengehakt en vul hiermee d cannelloni.
  3. Leg in vuurvaste ovenschotel.
  4. Maak intussen saus door tomato fritto en room op te warmen tot goed warm.
  5. Overgiet het geheel hiermee en plaats afgedekt in oven van 200 gr gedurende 25'
  6. Gratineer ev met wat gemalen kaas en dien op met gemengde groene sla
  7. Smakelijk
friedo