Cannelloni met gehakt, hazelnoten en pecorino

65 45 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 2 augurkjes
  • 50 gram witte hazelnoten
  • 200 gram rundergehakt
  • versgemalen peper en zout
  • 150 gram mascarponekaas
  • 1 pot Bertolli Pastasaus Tomaat, Pecorino & Look
  • 10 buisjes cannelloni
  • 100 gram gemengde salade met rauwkost
  • 3 el balsamicodressing
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de augurken in kleine stukken. Hak de hazelnoten in grove stukken. Meng het gehakt met ½ koffielepel zout, 1 koffielepel peper, 1½ el augurkstukjes, een derde van de mascarponekaas, 2 el gehakte hazelnoten en 5 el pastasaus. Meng de rest van de saus met ½ dl water. Vul de buisjes cannelloni met het gehakt. Leg ze in 2 lagen op elkaar met wat saus ertussen in een ingevette ovenschaal (ca. 1 l inhoud). Schep de rest van de saus erover. Verdeel de kaas met een mes in kleine stukjes en leg ze op de saus. Strooi de rest van de augurk en hazelnoten erover. Laat de cannelloni in de hete oven in ca. 30 minuten gaar worden. Meng de salade met de dressing. Schep de cannelloni aan tafel op borden. Serveer de salade erbij.
Solo
Meer inspiratie

ItaliaansPastaHoofdgerecht