cannelloni met gehakt en paprika

46 40 3 5
Aantal personen:
  • 16 rolletjes cannelloni
  • 300 gram gehakt
  • 1 rode ui
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 blik tomatenpassata
  • 250 gram ricotta
  • 75 gram geraspte kaas
  • pezo
  • 1 soeplepel gedroogde Italiaanse kruiden
  • 150 ml water
  • 1 blokje vleesbouillon
  • margarine
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Maak de paprika’s schoon, en snijd in kleine stukjes. Pel en snipper de ui.
  3. Verwarm de margarine in de pan en bak het gehakt gaar. Voeg de ui en paprika toe en roerbak nog enkele minuten. Voeg de ricotta toe en breng de vulling op smaak met pezo.
  4. Meng de tomatenpassata met het vleesbouillonblokje, 150 ml warm water en de Italiaanse kruiden tot een saus.
  5. Vul de ongekookte cannelloni met de paprika-gehaktvulling.
  6. Leg de gevulde cannelloni in een ovenschaal en schenk de tomatensaus erover. Zorg dat alle cannelloni volledig met saus bedekt is.
  7. Bestrooi met geraspte kaas en zet de ovenschaal 30- 35 minuten in de oven.
Fleurelke