Cannelloni Madelon

2 50 0 5
Aantal personen:
  • 200 g pastameel De Secco
  • 2 eieren
  • 2 lepels olijfolie
  • 200 g americain natuur
  • 100 g fazantenpastei of andere pastei
  • 1 ei
  • 2 à 3 lepels groene pesto
  • 3 lepels geraspte Parmezaan
  • pezo
  • 1 potje tomatensaus voor pasta
  • 2 dikke vleestomaten
  • 1 rode paprika
  • 1 ui
  • 200 g gemalen Emmenthal
  • 1 aubergine
  1. - Maak eerst de pasta door meel, ei en olie goed te mengen, 1/2 uur te laten rusten en dan door het pastamolentje te draaien tot fijne bladen deeg - laat die even drogen terwijl je de vulling maakt
  2. - voor de vulling meng je de americain met de paté, de pesto, het ei en de parmezaan - even kruiden met peper en zout indien nodig
  3. - laat die vleesvulling in een tefalpan even opbakken zodat het niet meer rauw is
  4. - snij de aubergine overlangs in fijne plakjes en laat die in wat olijfolie opbakken tot ze niet meer rauw zijn - voeg desnoods wat water toe om ze snel mals te krijgen - kruid met peper en zout naar smaak - dep droog
  5. - kook nu de bladen pasta in zout water tot beetgaar en laat uitlekken
  6. - Samenstellen van de cannelloni's: beleg telkens een blad pasta met wat plakjes aubergine, leg daar twee lepels vleesvulling op en rol op tot mooie cannelloni's
  7. - leg twee cannelloni's per ovenschoteltje, overgiet met wat van de tomatensaus en bestrooi met de kaas - laat een 15 tal minuten bakken in de oven tot de kaas mooi goudbruin is
  8. Heerlijk!
madelon