Cannelloni gevuld met courgette, paprika, basilicum en ricotta

293 45 Gemiddelde moeilijkheid 4 5
Aantal personen:
  • 1 pak cannelloni
  • 1 zak Bertolli Pastasaus Met Room
  • extra vergine olijfolie
  • 1 courgette
  • 2 paprika’s
  • 6 blaadjes basilicum
  • 100 g ricotta
  • 50 g geraspte kaas
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de courgette en de paprika in blokjes.
  2. Verwarm een scheut olijfolie in een koekenpan en bak hierin de courgette- en paprikablokjes enkele minuten op een hoog vuur. Schep daarna de groenten in een kom en meng ze met de fijngesneden basilicum en de ricotta.
  3. Vul de cannelloni met het groentemengsel en leg ze naast elkaar in een ovenschaal. Schep de pastasaus erover en maak het gerecht af met de geraspte kaas.
  4. Bak de cannelloni 30 minuten in de voorverwarmde oven.
Solo