Cannelloni gevuld met courgette, paprika, basilicum en ricotta

22 45 0 5
Aantal personen:
  • 1 st courgette
  • 1 pak canneloni
  • 1 beetje olijfolie
  • 1 zak pastasaus met room van bertolli
  • 6 blaadjes basilicum
  • 2 st paprika
  • 100 gr ricotta kaas
  • 50 gram gemalen kaas
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de courgette en de paprika in blokjes.
  2. Verwarm een scheut olijfolie in een koekenpan en bak hierin de courgette- en paprikablokjes enkele minuten op een hoog vuur. Schep daarna de groenten in een kom en meng ze met de fijngesneden basilicum en de ricotta.
  3. Vul de cannelloni met het groentemengsel en leg ze naast elkaar in een ovenschaal. Schep de pastasaus erover en maak het gerecht af met de geraspte kaas.
  4. Bak de cannelloni 30 minuten in de voorverwarmde oven.
hildeke3105