calamaris op een bedje van oesterzwammen en peulen afgewerkt met citroen en honing (eigen recept)

9 25 0 5
Aantal personen:
  • 600 gram calamaris ringen
  • 300 gram oesterzwamen
  • 20 stuks peulen (sluimererwten)
  • 1 glas vers citroensap
  • 5 etl vloeibare honing
  • 1 beetje gehakte beterselie
  1. voorbereiding.:
  2. snij de oesterzwammen en de peulen in reepjes
  3. doe de honing bijhet citroen sap.
  4. het bereiden;
  5. doede solo vloeibaar in een hete pan
  6. bak er decalamaris ringen een paar min in.
  7. haal de calamaris ringen uit en bak de oesterzwammen samen met de peulen ongeveer 3min.
  8. blus dit alles met het citroensap mengsel (roer eerst goed zodat de honing niet in het glas blijft kleven)
  9. laat dit sap goed inkoken,voeg er nu de calamarisringen en de peterselie aan toe en laat nog een min op't vuur staan.
  10. werk af met peper en zout naar smaak.
  11. smakkelijk
svdh82