Cake met mosterd

199 50 Lage moeilijkheid 3 5
Aantal personen:
  • 100 g hesp
  • 10 g verse peterselie
  • 30 g gekonfijte tomaten
  • 250 g bloem
  • 4 eieren
  • 120 g Amora mosterd
  • 50 ml Solo Vloeibare margarine
  • 50 ml water
  • 1 zakje gist
  • 150 g geraspte emmentaler kaas
  • 10 g maïzena
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Snijdt de hesp, peterselie en gekonfijte tomaten in kleine stukjes.
  3. Meng in een slakom de bloem, eieren, mosterd, margarine, water en gist, voeg daarna de hesp, peterselie, gekonfijte tomaten, geraspte kaas en een mespuntje maïzena toe, meng alles.
  4. Giet de bereiding in een cakevorm en laat 35 minuten bakken op 180 °C.
Amora