Cake met banaan en chocolade

70 60 3 5
Aantal personen:
  • 250 gr zelfrijzende gezeefde bloem
  • 250 gr boter
  • 250 gr suiker
  • 4 eieren
  • 1 koffielepel vanillextract
  • zout
  • 50 gr pure chocolade (pastilles)
  • 3 harde bananen
  1. Verwarm de oven op 180° C. Smelt de boter. Doe de eieren en de suiker in een kom en mix ze tot een wit schuim. Voeg nu de gezeefde bloem eraan toe en roer deze er snel en luchtig onder. Voeg vervolgens de gesmolten boter eraan toe en roer alles tot een mooie homogene massa. Giet het beslag in een vorm. Snijd de banaan in plakjes. Leg de plakjes banaan eromheen en strooi de chocolade eroverheen. Zet het geheel in een voorverwarmde oven van 180° C gedurende 45 à 60 minuten .
  2. Smullen maar! :)
katlonos