cake maar anders

0 70 0 5
Aantal personen:
  • 5 ei
  • 250 gr suiker
  • 250 gr solo
  • 250 gr bloem
  • 1/2 bakpoeder
  • 300 gr aardbei
  • 250 gr platte kaas
  • 50 ml grenadinne
  • 50 ml water
  • 2 zakjes gelatinne poeder
  1. boter op kamertemperatuur mengen met de suiker
  2. 1 voor 1 de eieren er in
  3. als laatste bloem en bakpoeder er bij alles in een bakvorm voorverwarmde oven 180 graden ongeveer 50 minuten
  4. meng het water en grenadine even verwarmen om de gelatinne in op te lossen mag zeker niet koken he.
  5. mix de aardbeien en doe er de plattekaas bij mengen en daarna de gelatine er in doe dit alles in een zelfde vorm als je cake en laat dit ongeveer 2 uur in de koelkast
  6. de afgekoelde cake doormidden snijden en het mengsel van plattekaas en aarbei er tussen leggen afwerken met bloemsuiker
mariam 82
Meer inspiratie

BelgischPatisserieNagerecht