Cajunkip met gegrilde tomaten en feta

5 30 0 5
Aantal personen:
  • 250 gr kipfilet
  • 1 rode ui in partjes
  • cajunkruiden
  • 1 teen knoflook geperst
  • 1.5 dl water
  • 1/2 kippen bouillonblokje
  • 1 el balsamicoazijn
  • 250 gr cherrytomaatjes gehalveerd
  • 75 gr feta
  • basilicum
  1. Bestrooi de kip met kruiden en bak de repen in een grillpan aan alle kanten
  2. bruin.
  3. Neem de kip uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie.
  4. Bak de ui zachtjes 2 minuten, voeg halverwege de knoflook toe.
  5. Voeg het water en het bouillonblokje toe en laat 5 minuten zachtjes sudderen.
  6. Doe de azijn erbij en laat weer 2 minuten zachtjes pruttelen.
  7. Zet het vuur iets hoger en voeg de tomaatjes toe.
  8. Laat nog even doorwarmen tot de tomaatjes warm zijn.
  9. Bestrooi met zout en peper.
  10. Serveer de kip met de tomaten en bestrooi met feta en basilicum.
  11. Lekker met afbreekbroodjes of ciabatta.
Love to Cook