Caesers Salad

4 10 0 5
Aantal personen:
  • 4 filets Ansjovis inolijfolie
  • 1 teentje look
  • 1 eidoiër ei
  • 5 soeplepels olijfolie
  • peper en zout
  • 1 verpakking icebergsalade
  • 1 hanvol lookkorstjes
  • 1 handvol parmesanschilfers
  1. Neem de ansjovis en olet ze met de achterkant van een soeplepel samen met het look teentje dat U eventueel eerst kunt hakken in kleine deeltjes. Voeg de doiër van ei toe en daarna de olijfolie de hoeveelheid hier hangt af van de hoeveelheid icebergsalade.
  2. Na goed mengen voeg de ijskoude icebergsalade toe en meng goed.
  3. Om af te werke strooit men de lookbroodkorstjes en de parmesanschilfers over het geheel.
  4. De salade moet goed vochtig zijn van de olijfolie.
  5. Dit eet men gewoon met stokbrood voeg vooral geen kip of andere ingrediënten toe deze CAESER salad eet met zo ...smakelijk
Theodoor_1